14 mai 2012

Tort pentru Andrei.


Nepotelul meu Andrei a implinit 7 anisori ...si ce-si doresc baietii? masinute..asa ca, ieri s-a bucurat impreuna cu prietenii de acest tort .
La multi ani ,Andrei !!!!!!!!!



10 comentarii:

lacrimioara_76 spunea...

Foarte frumos tortul LA MULTI ANI NEPOTULUI sa creasca mare sa fie sanatos si intelep toti baieti sunt inebuniti dupa masinutele astea de cars spunem te rog masinutele sunt facute tot din blat sau cum ai facut si eu am facut cateva torturi cu macqin si unul cu bucsa dar am facut tortul in forma de masina asa cu pista e foarte frumos dar si munca pe masura cred te pup si spor la cat mai multe cu dragLACRY

CakesandesertsOttawa spunea...

Draga Lisa
iar ne delectezi cu lucruri exceptionale facute de tine.
Masinutele sunt ca din filmul cars!!
Ai ai talent deosebit si te rugam sa continuii sa ne delectezi cu tortuirle tale.
Mult timp nu mai primisem updates de la tine si iti duceam dorul!!

Success in continuare si energie sa faci fata la toate comenzile tale.
Florentina

lucia spunea...

Buna Lisa ,tortul este minunat , "LA MULTI ANI!"nepotelului tau ,acelasi lucru isi doreste si puiul meu care luna viitoare implineste 5 anisori , si vreau sa ma incumet eu sa-l realizez eu, as avea o mare rugaminte daca poti sa-mi spui cum ai facut masinutele si din ce . TE pup Lucia .

Lissa's Cakes spunea...

buna Lacrimioara,multumesc pentru urari .Masinutele sunt din blat si crema ,doar ca nu le-am insiropat ca sa le mai pot ciopli pe unele locuri.Munca intradevar este ,e migalos mai mult decat greu,te pup.

Lissa's Cakes spunea...

Florentina ,multumesc draga mea ,te pup cu drag.

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc Lucia,masinutele sunt din blat si crema,nu le-am insiropat..nu sunt greu de facut dar sunt migaloase, de obicei caut masinutele din desene si cu pagina deschisa in fata incerc sa le imit cat pot.
Te pup.

Timea spunea...

La multi ani nepotelului! tortul e minunat!

Luminitanaty spunea...

La multi ani pentru nepotel! sa creasca mare sa va aduca multe bucurii si sa fie sanatos!
Superb tortul si atat de perfect.

Roswitha spunea...

Minunat scumpa Lissa, totul ti-a iesit perfect. La multi nepotelului tau. Te sarut

Ade spunea...

Buna ziua dna Lissa,felicitari pentru minunatiile care ies din mana dvs,imi puteti spune va rog cum faceti decorul de pe tortul cu ratusca,cel cu bilute si romburi,va multumesc,am mai intrebat undeva dar nu mai stiu la ce postare.